Nyheter och information

Vi ger dig senaste nytt om våra produkter, tjänster och evenemang. Kontakta oss om du har frågor gällande vårt sortiment, vi hjälper dig.

Nyhet - 05 november 2023

Dra ut, klipp, spreja, montera!

Nu äntligen finns vårt uppskattade hörnskydd på 25 meters rulle. Välj längden du behöver och minska spill. Tar även lite plats i bilen eller på byggplats. AFP25 Aquabead Flex Pro är ett flexibelt hörnskydd på rulle som passar inner - och ytterhörn och andra vinklar på kartongklädda gipsskivor. Kapa listen efter önskad längd. Spruta med vatten för att aktivera det förklistrade underlaget. Placera klistersidan mot gipshörnet och vänta ca. 30 minuter och hörnet är redo för spackling. Klart och slagtåligt! AFP25 Aquabead Flex Pro är tillverkat av en stark polymerkärna och är pappersklädd på båda sidorna - vilket gör att den står emot sprickor och slitage. Detta hörnskydd har blivit mycket uppskattat hos montörer landet över då den lätt integreras i väggen utan sprickbildning, kräver mindre spackelåtgång och bygger ytterst lite då listen är cirka 1 mm tunn. Den ger perfekta raka och hållbara hörn och ett snabbt och kostnadseffektivt resultat. Ett redan fantastiskt hörnskydd som nu blivit ännu lättare att jobba med!

För mer info ›
Nyhet - 13 september 2023

Stabil och hållbar markförankring - Nu hos oss!

Hammerit Splint är ett flexibel och kostnadseffektivt markförankringssystem som ersätter betongplint och markskruv och som således blir ett snabbt och enkelt sätt att montera en markförankring för din installation. Denna marksplint är en flexibel och bra lösning med många applikationsområden så som trädäck, växthus, carport, staket, lekplatser, laddstolpar eller solcellsanläggningar. Splintens stora fördelar jämfört med en betongplint eller markskruv är dess betydligt kortare montagetid kombinerat med dess montageprecision. Tillverkad i Sverige med svensk stål vilket innebär snabba leveranser och miljövänligare transportsträckor.

Läs mer om denna banbrytande lösning! ›
Nyhet - 07 april 2022

Nedräkningen har börjat …

… till vårens HAPPENING, där det blir liv i luckan! Kom förbi på kaffe och ta del av våra väggmaterialsprodukter som hantverkarna älskar och som uppfyller arkitektdrömmen. Och, det ni absolut inte vill missa - våra senaste nyheter från Grabber®, som vi stolt kan säga har tagit skruvmarknaden till helt nya nivåer. Passa även på att utmana dig själv och dina kollegor i ”5 skruv på snabbast tid”. Alltid lika utmanade – alltid lika roligt! Vi ses på Nordbygg!

Nyhet - 14 april 2021

Fästa panel mot stålregel?

Då rekommenderar vi Grabber® s bandade panel- och trallskruv CPTX som har unika egenskaper för ett säkert och tryggt skruvmoment för panel mot trä och ventilerad fasadläkt 0,7 – 1,0 mm. Skruven är tillverkad av härdat kolstål med cylinderhuvud och borrspets som eliminerar sprickor och ger ett slätt och perfekt slutresultat. Grabber®- det säkraste och lönsammaste valet för ditt bygge Skruv från Grabber® är tillverkad och certifierad enligt högsta industristandard. Ring våra duktiga skruvexperter. De vill gärna berätta mer:)

Kontakta oss för mer info ›
Produkt - 21 oktober 2019

Komplett grundpaket - Allt du behöver från ritning till leverans

Vi erbjuder en helhetslösning i ett komplett grundpaket där vi samlat all kunskap, support, marknadsföring, produkter, information, utbildning, miljötänkande och försäljning till grundbygget. Ett komplett koncept från ritning till leverans. Allt levereras direkt på plats enligt överenskommen tid. Låter detta intressant, tveka inte att höra av er till oss så berättar vi mer.

Till Kontakt ›
Nyhet - 21 oktober 2019

Nät med unika format

Önskemål på unika format som är tids- och konstnadseffektiva? Hos oss hittar du spackelnäten med unika storformat för perfekt flytspackling.

Till produkten ›
Produkt - 21 oktober 2019

CornerGuard® – ett gipshörnskydd med många fördelar

Cornerguard® är ett supersnabbt och lättmonterat hörnskydd för gipshörn. Det går snabbt och enkelt att montera och kan spacklas över direkt efter uppsättning. Med våra hörnskydd får du snygga, raka och hållbara hörn.

Läs mer om CornerGuard® ›
Nyhet - 21 oktober 2019

Ekonomisk, överlägset snabb och förvånande enkelt!

Nu har vi Speedies® höghastighetsdistanser. En prisbelönt, miljögodkänd distans för armeringsnät som är enkel att arbeta med och ger stöd oavsett placering. Vi har även tillhörande Speedies® Släppkäpp; ett utläggningsredskap för Speedies® höghastighetsdistanser som underlättar arbetet då ryggböjningar och kroppsbelastning undviks helt.

Till produkten ›
Produkt - 21 oktober 2019

Armering som märks

Vi har färgkodade armeringsställ för 2-meters och 6-meters längder för lager och butik. Finns även för olika storlekar på nät med egen färgkodning.

För mer info ›
Produkt - 21 oktober 2019

Skruvbaren som skapar många möjligheter

Här kan kunden välja allt ifrån den minsta skruv till bultar, muttrar och spik. Möjligheten att fritt välja produkt till samma pris och i det antal som man önskar är en av de många fördelar skruvbaren ger. Boxen är av mjuk plast som inte spricker eller repas av de vassa produkterna. Modulsystemet gör det möjligt att fritt kombinera de olika produkterna. Kontakta oss så berättar vi mer.

Till kontakt ›