Nyheter och information

Vi ger dig senaste nytt om våra produkter, tjänster och evenemang. Kontakta oss om du har frågor gällande vårt sortiment, vi hjälper dig.

Nyhet - 07 april 2022

Nedräkningen har börjat …

… till vårens HAPPENING, där det blir liv i luckan! Kom förbi på kaffe och ta del av våra väggmaterialsprodukter som hantverkarna älskar och som uppfyller arkitektdrömmen. Och, det ni absolut inte vill missa - våra senaste nyheter från Grabber®, som vi stolt kan säga har tagit skruvmarknaden till helt nya nivåer. Passa även på att utmana dig själv och dina kollegor i ”5 skruv på snabbast tid”. Alltid lika utmanade – alltid lika roligt! Vi ses på Nordbygg!

Produkt - 26 april 2021

Ska ni montera eller demontera bärverk för undertak?

Ciprianis unika Click - On 50 för fasta tak är ett smidigt, stabilt och enkelt bärverk att montera och demontera. Jämför man Ciprianis Click - On 50 bärverk mot de traditionella bärverken är den stora skillnaden att Ciprianis profiler klickas fast i varandra i stället för att monteras med skruv. En smidigt lösning som både är tids- och kostnadseffektiv. Cipriani Click - On 50, ett hållbart byggande då materialet som används är baserat på råvaror som tillverkas av återvunnet material för att minska miljöpåverkan.

Kontakt - 21 april 2021

Vi välkomnar Jesper Sternhoff

Vi är jätteglada över att få välkomna Jesper Sternhoff till vårt säljteam. Jesper är vår nya försäljningschef på Arne Thuresson Byggmaterial och med sig har han en lång gedigen bakgrund inom B2B - försäljning. Välkommen Jesper och vi överlämnar ordet till dig. "Hej och tack! Viktigt för mig är att vara lyhörd inför kundens behov och att kunna erbjuda bästa möjliga service. Att vi investerar tid och engagemang när det kommer till relationen både till våra kunder och anställda. Det är jättekul att ha kommit till ett företag med familjär stämning där vi tillsammans arbetar mot gemensamma mål, och har roligt på vägen dit. Nyfikna på vad vi kan göra för er? Slå en pling så tar vi en kaffe!"

Kontakta Jesper ›
Nyhet - 14 april 2021

Fästa panel mot stålregel?

Då rekommenderar vi Grabber® s bandade panel- och trallskruv CPTX som har unika egenskaper för ett säkert och tryggt skruvmoment för panel mot trä och ventilerad fasadläkt 0,7 – 1,0 mm. Skruven är tillverkad av härdat kolstål med cylinderhuvud och borrspets som eliminerar sprickor och ger ett slätt och perfekt slutresultat. Grabber®- det säkraste och lönsammaste valet för ditt bygge Skruv från Grabber® är tillverkad och certifierad enligt högsta industristandard. Ring våra duktiga skruvexperter. De vill gärna berätta mer:)

Kontakta oss för mer info ›
Produkt - 21 oktober 2019

Komplett grundpaket - Allt du behöver från ritning till leverans

Vi erbjuder en helhetslösning i ett komplett grundpaket där vi samlat all kunskap, support, marknadsföring, produkter, information, utbildning, miljötänkande och försäljning till grundbygget. Ett komplett koncept från ritning till leverans. Allt levereras direkt på plats enligt överenskommen tid. Låter detta intressant, tveka inte att höra av er till oss så berättar vi mer.

Till Kontakt ›
Nyhet - 21 oktober 2019

Nät med unika format

Önskemål på unika format som är tids- och konstnadseffektiva? Hos oss hittar du spackelnäten med unika storformat för perfekt flytspackling.

Till produkten ›
Produkt - 21 oktober 2019

CornerGuard® – ett gipshörnskydd med många fördelar

Cornerguard® är ett supersnabbt och lättmonterat hörnskydd för gipshörn. Det går snabbt och enkelt att montera och kan spacklas över direkt efter uppsättning. Med våra hörnskydd får du snygga, raka och hållbara hörn.

Läs mer om CornerGuard® ›
Nyhet - 21 oktober 2019

Ekonomisk, överlägset snabb och förvånande enkelt!

Nu har vi Speedies® höghastighetsdistanser. En prisbelönt, miljögodkänd distans för armeringsnät som är enkel att arbeta med och ger stöd oavsett placering. Vi har även tillhörande Speedies® Släppkäpp; ett utläggningsredskap för Speedies® höghastighetsdistanser som underlättar arbetet då ryggböjningar och kroppsbelastning undviks helt.

Till produkten ›
Produkt - 21 oktober 2019

Armering som märks

Vi har färgkodade armeringsställ för 2-meters och 6-meters längder för lager och butik. Finns även för olika storlekar på nät med egen färgkodning.

För mer info ›
Produkt - 21 oktober 2019

Skruvbaren som skapar många möjligheter

Här kan kunden välja allt ifrån den minsta skruv till bultar, muttrar och spik. Möjligheten att fritt välja produkt till samma pris och i det antal som man önskar är en av de många fördelar skruvbaren ger. Boxen är av mjuk plast som inte spricker eller repas av de vassa produkterna. Modulsystemet gör det möjligt att fritt kombinera de olika produkterna. Kontakta oss så berättar vi mer.

Till kontakt ›