Om AT

1969 startades byggnadsfirman TROMEKO AB med specialinriktning på gipsmellanväggar och undertak på stålregelstomme. Här lärde vi oss hur viktigt det är med rätt kvalitet på materialet vi byggde med, inte minst skruven!

1974 fann vi Grabber® och i och med det startades Arne Thuresson Byggmaterial AB som revolutionerade gipsskruvningen med Grabberskruv vilken med sin patenterade dubbelgänga och sylvassa spets underlättade arbetet för montören.
Sedan dess har AT utvecklat ett stort antal nya skruvtyper som bygger på kvalitetstänkandet bakom Grabber® vilket fortsätter att underlätta arbetet för tusentals montörer dagligen.

Specialinriktade inom 3 affärsområden, Skruv & Infästning, Vägg och Grund.

Arne Thuresson är specialinriktade inom 3 affärsområden, Skruv & Infästning, Vägg och Grund. Spjutspetskompetens inom varje affärsområde med säljstöd och teknisk information, garanterar att rätt material och den smartaste konstruktionen erbjuds. Vi arbetar i Team för att du alltid skall få bästa service med bland annat utbildning, rådgivning och konstruktionslösningar.

Arne Thuresson Byggmaterial AB är generalagent för Grabber

LAGER med försäljningskontor finns i Stockholm och Malmö.

KURIOSA och intressant att veta är att det skruvas ca 15 stycken Grabber® skruvar varje sekund dygnet runt, året om i Sverige = ca 500 miljoner skruv per år.

Grabber® är inte enbart namnet på en skruv,det är ett begrepp inom byggbranschen.

Namnet och "gubben" är våra registrerade varumärken som skyddar inte bara vår produkt utan ger även dig en garanti för kvalitet. Din garanti för rätt skruv i original.

Arne Thuresson Byggmaterial AB

Domnarvsgatan 21, Lunda Industriområde info@grabber.se

Stockholm

Tel: 08-761 74 40
Fax:08-761 60 27

Malmö

Tel: 040-21 02 30
Fax: 040-21 84 12

Copyright © 2016 Grabber Europe AB. All Rights Reserved.